Què fem?La Penya Barcelonista Mont Caro és un grup d'amics que ens reunim habitualment, amb ganes de donar a conèixer la nostra ciutat a tota la família blaugrana.

El nostre objectiu és donar l'oportunitat a roqueteros i roqueteres de formar part i involucrar-se en totes les activitats que fa el F.C. Barcelona i les seues Penyes.

Pertanyem a l'Agrupació de Penyes del Baix Ebre, del Montsià i del Baix Maestrat, formada per un total de "" penyes. Això significa que participem activament en tots els esdeveniments que estes entitats celebren. El fet de formar part d'esta agrupació ens dóna els següents avantatges:

  • Fer autocars conjuntament a tots els partits de Lliga, Copa del Rei i de la Lliga de Campions.
  • Organitzar viatges a totes les finals, tant a nivell de l'estat espanyol, com a la resta d'Europa.
  • Assistir a la Trobada Mundial de Penyes Barcelonistes, trobades provincials i nacionals, en les quals hem participat.
  • Gestionar la compra d'entrades als partits del Barça.
D'altra banda, també participem en els actes festius, fires, festes majors, esdeveniments esportius, festa del soci... de la població.

Si voleu formar part de la Penya només cal que ompliu la fulla de sol·licitut i pagar la quota anual, que té un preu d'uns 15 euros.

Per tant, només ens queda dir-vos que com més sòcies i socis serem, més gran serà la Penya de Roquetes i, així, més oportunitats tindrem d'organitzar activitats en benefici de totes aquelles persones amb sang blaugrana.