Història

Corria l'any 1993, quan una colla de barcelonistes, que sentiem els colors, ens vam reunir per fer una penya barcelonista a la nostra ciutat. L'empresa comportava una sèrie de dificultats, però ho vam aconseguir.

Llavors va arribar el gran dia, un 4 de juny de 1994: naixia la Penya Barcelonista Mont-Caro.Després de parlar amb l'Ajuntament i haver quedat amb tots els actes, vam procedir a l'acte d'inauguració. El directiu del Barça, Miquel Esquirol, va arribar a Roquetes acompanyat del gran exjugador i capità del mític Barça de les Cinc Copes, Marià Gonzalvo. Tots vam desfilar fins a l'Ajuntament, on el padrí de la nostra penya, el Sr. Esquirol, va signar al llibre d'or.


Tot seguit vam anar a l'església arxipestral de Roquetes, on ens van beneir la bandera de l'entitat. Després, tots a dinar al restaurant El Port, allí vam reunir més de seixanta persones, entre penyistes i amics arribats de diferents penyes del territori.


L'Il·lustríssim senyor alcalde de Roquetes, Marià Gil, soci fundador de la Penya, juntament amb el Sr. Esquirol, el Sr. Gonzalvo i el nostre president, van presidir el dinar que va ser una gran festa.


Totes les penyes ens van dur un record i nosaltres els vam respondre amb un plat de ceràmica commemoratiu de la nostra penya. Amb aquest gran ambient de festa va concloure la inauguració de la nostra penya.

Després de tot això, hem seguit amb la nostra faena. Hem aconseguit que el club, gran defensor de les penyes, ens tinga en consideració, hem fet sortides amb xiquets i xiquetes de l'entitat i de la ciutat a veure partits del Barça, hem anat a congressos i trobades que organitza el Club, hem assistit a moltissims partits, tant de Lliga com de Copa, de Champions..., hem fet autocars per a tots els partits del Barça, i en definitiva, tot per als nostres socis i per a les nostres sòcies.