Final de la Champions i festa final temporada socis/es

L'últim dissabte de maig, vam organitzar la festa final de temporada per als socis i sòcies. Durant la festa també vam projectar la final de Champions entre el Manchester United i el Futbol Club Barcelona. La festa va començar aviat, a les 19h, la gent va acceptar molt bé la proposta i hi havia aficionats molt d'hora per a no perdre's la final. Tots els associats tenien un "bocata" de baldana i refresc gratuït. Amb una assistència d'unes 500 persones no es pot demanar més. Al principi del partit hi havia nerviosisme general, però quan va començar a dominar el Barça, la situació va canviar i encara més quan va marcar Pedro el primer gol. Però tota final té emoció, i aquesta no serà menys, Rooney empatava després d'una jugada on hi havia un clar fora de joc, així vam marxar al descans.

Aquest descans ens va servir per a fer el sorteig d'una samarreta del FC Barcelona (nova equipació), gentilesa de la Penya i també d'un pastís de llaminadures, gentilesa de Distribucions Llopis. Els afortunats van ser Cinta Garcia (samarreta) i.

La segona part va començar amb un gol matiner de Messi, que va servir per anar tranquilitzant els nervis, i poc després seria Villa qui firmaria el 3 a 1 i d'aquesta manera va esclatar tota l'adrenalina continguda. En finalitzar el partit des de la Penya vam obsequiar amb copes de cava i cervesa per a celebrar el nou títol.